Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Is het escapespel eng?
Dat is subjectief. Het is een spannend avontuur maar geen horror. Het is misschien niet voor iedereen geschikt.  Daarom houden we ook vast aan de minimumleeftijd van 18 jaar. Als je snel bang hebt, zorg ervoor dat je een goede groep om je heen hebt.

Zijn er acteurs in de escaperoom?
Er zijn geen acteurs tijdens het spel.

Is het gevaarlijk?
Nee. Er zal geen deur dichtslaan zodat jullie voor eeuwig opgesloten zitten. Uiteraard is het verboden om met electriciteitskabels te spelen en om onverantwoorde stunten uit te voeren.

Er zijn enkele schrikeffecten dus mensen die hiervoor gevoelig zijn (hartstoornis,…) dienen hier rekening mee te houden.

Kan er voor meer dan 6 personen geboekt worden?
Nee.

Kan het spel gespeeld worden met minder dan 4 personen?
Neen, het minimum aantal personen is effectief 4 personen. Indien er iemand zou afhaken, dien je een vervanger te zoeken. Met 3 kan het spel niet beginnen en is er geen refund mogelijk.

Hoe kunnen we deze escaperoom boeken?
Via de pagina ‘reserveren’ kan u op de knop ‘book now’ klikken of direct via deze link. Het is mogelijk om 40 dagen op voorhand te boeken. Zijn er totaal geen data beschikbaar de komende weken, doe even een ‘refresh’ van de browser.

Kan ik een factuur bekomen?
Jazeker, je kan online inboeken en ons – voor aanvang – een email met de facturatie -en boekingsgegevens bezorgen.

Wat zijn de annulatievoorwaarden?
Annulatie

>14 dagen voor aanvang: volledige refund.
8 dagen < 14 dagen: een tegoedbon voor het betaalde bedrag.
< 8 dagen: een tegoedbon voor het betaalde bedrag min een annulatiekost van 60 euro.
Annulatie op dag van afspraak: tegoedbon 50%.
No show: geen tegoed of refund.

Is alle tekst enkel in het Nederlands?
Neen, bij de boeking kan u kiezen voor ‘Engels’ zodat het nodige in het Engels zal zijn.

Ik heb een voucher/cadeaubon ontvangen en die is vervallen…
Een voucher kan bij ons verlengd worden, hetzij voor de waarde van de oude voucher minus 10 euro administratiekosten. Bezorg ons per email de code van de voucher. Wij kijken dit na en bezorgen een nieuwe voucher met code die weer een jaar geldig is.

OPGELET:

het spel start stipt op het afgesproken uur! Zorg dus dat iedereen er tijdig is. Best is om 15 minuten op voorhand arriveren. Het spel begint stipt op het afgesproken uur. Wie te laat is, zal voor een gesloten deur staan en kan niet meer aansluiten.

Een halfuur op voorhand komen kan evenwel ook niet. Jouw groep kan pas binnen als de vorige groep weg is.

HONGER of DORST?
Aan de Tiensepoort, op 3-4 minuten stappen van onze locatie is er Kaminsky of Pigeon D’or . In de ‘boven Tiensestraat’ is er een goed Sushi restaurant (2 minuten van ons) of Sticky Fingers. Of zoek hier via TripAdvisor naar meer.